Followers

Tuesday, July 13, 2010

hello single!..

salam..wassup..new sem..new life la konon..tajuk d atas mmg ada kena mgena dgn diriku ini, tp yg pnting aku mau kestaw, awal sem ni kira paling mcabar  aku ar..sbb??..5 days b4 kuliah, aku sakit gg..n slma 5 days tu la aku x mam nasik..sandi..p cabut gg ku yg sebatang tu kos nya rm150..adoii..mcm mau pkai gg palsu jak..then, aku dmam, muntah2, pening..smpai masuk hosp tmbh 3 btol air..isk3x..punya sandi..nasib dpt dktor yg lawak..hahahah..so..1st day kuliah aku mmg x dpt dtg la..cian kan tp pa bley bwat..dpt mc jgk..
beralih kpd topik single..haha..ya..saya single..byk kali sda ku ckp kan tp kali ni btul sda..sbb??..dia yg mau..jd aku pun xkan mau memaksa..lau sda dia x syg aku..xpa la..hidup harus d truskan..ada jgk family yg sgt ku sygi, besties ku, n rmai kwn2 putak ku cni y bikin ku hepi wlpun sbnrnya aku mgaku aku sgt bduka..uwaaaa!!!..lek bro..kumbang bkn seekor tp kumbg smakin pupus..uwaaaa!!!..stop!..jom tgk gmbr2 ku yg smakin comel skali masuk sem 4 ni..ngeh3x..

ni gmbr tyme UiTM jd 'u' tanpa smpah..bangga wei..aku hadir ni event..besala..memeriahkn mjlis..lau aku xda x meriah kali..hahaha..

ni pulak tyme kursus yg d anjurkn oleh Majlis Belia Sabah..syok..dpt kwn2 baru..hehe..

ni pulak ari ahad..awal2 sem..dr 1B bha ni..tp bayak2 jgk m'ambik gmbr d bus stop cluster..tyme d 1B x pulak bayak2 mau bgmbr..hahaha..

sekian sahaja utk kali ini..hehe..insyaAllah aku mau mjd budak yg lg baik, kuat, n cintan2 ni kita kasi ke tepi dlu ya..lau sda smpai masanya, akan dtg jgk c jejaka misteri itu..insyaAllah..amin..will posto2 soon..salam..

4 comments:

Ooήey™ said...

wah bestnya awak..sudahla makan pizza xajak saya..

safiah said...

wah..mmg best..haha..mcm la dia xda mam pizza jgk..xpa2..len kali kita mam lg ya..kali ni uncle blnja..hehehe..

Ooήey™ said...

xpala org da xjmpt..itu pun makan last2 je..hik2..
bha tuggu aku jadi P.menteri

safiah said...

aiks..bkn x jmput..mslhnya uncle teda tyme tu..bha2..tggu uncle jd menteri putak la ya..x lma lg tu..hahaha..