Followers

Friday, January 29, 2010

i'm 20!

hepi bday to me!..heheh..lmbt posto2 sbb bz sbg campaign manager kpd lalink ku yg paling vogue, c aan..hehe..bday aku kali ni best sgt2..tua sda aku..uwaaa!!..mlm 22 tu kan, igt kan all my fren lupa my bday, sbb kami dgr ceramah modul dat nyte..balik bilik kul 11, mandi, mkn..pkir mau tdur jak..skali tyme gsok gg, rupanya dorg sda plan awal2..tepat kul 12, aku pun disimbah dgn air sjuk..sgt bijak mereka mbuat helah..then, main2 air la kami..mjerit2..adess..heheh..aku pun dgn badan bsh kuyup balik la ke bilik, then suddenly aku d kjutkn lg dgn srprise dr pren2 ku ni..dorg bg kek coklat yg comel sgt2 n sang bday song utk aku..wah..tharu amat2..mcm mau nangis jak tyme tu taw..nyannyi rmai2..1 aras ni bha budak2 dpa nynyi utk aku n wish aku..best btul..tp, madam jasmine dtg, sbb maybe bising sgt..heheh..tp x la jgk kami kna marah, kna tgur ckit jak..dis a few pitca of bday gal..

bday cake yg comel sgt2..
kwn2 yg sporting n best sgt2..love kamu smua..muahhhh!!!
abis bha muka n bdn mandi krim..btw..best!..hehe..

mmg best sgt2 la dat nyte..thnx kpd smua kwn2 yg wish aku..azam umur baru ni mau kurangkan porno dlm kehidupan..hahaha..tp mcm makin mjd2 lak g***k ku ni..hahah..xda arr..aku mau mjd lg matang, focus on stdy, lbih smgt n mjd anak n kakak yg bleh jd contoh kpd adik2 aku yg amat ku syg..thnx smuanya..love kamu smua...muahhhhhh!!!!....will posto2 soon..salam..

2 comments:

Oo╬«ey™ said...

makan kek xajk pakcik!!

safiah said...

cmna jgk..lau pkcik pmpuan lma sda ku bwk p bilik mam kek..tgh mlm lak tyme tu..
hahah..
=p