Followers

Thursday, December 10, 2009

alhamdulillah..

assalamualaikum..jam menunjukkan pukul 5.20 pagi ketika aku menulis blog ini..huhu..actually just mau share rsa syukur aku yg amat2 bila kuar result td..alhamdulillah..biarpun pointer aku x setinggi last sem,  tp aku amat bsyukur..sbb aku xda repeat dan still 3 pointer above..i got 3.23..tp mmg aku akui, dis sem mmg quiet difficult jgk la..smpaikn aku nangis tyme jwb paper ( ada dlm my last2 blog )..aku paling takutkn acc sbnrnya..mmg target lulus jak..alhamdulillah..dpt c+..mksdnya atas ckit la dr nyawa2 ikan..hehe..actually td ptg aku p joging, wit my lovely darling, then, kami p hosp jap, lawat my kazen..tiba2 fon ku b'bunyi, redha yg call, kunu kuar da result..aku igkn kul 10 mlm..pa lg, x tenang hatiku..mimi lg call, alhamdulillah dia pun lulus smua..hepi btul dia..heheh..aku pun trus la mau pulg, x sbr jgk mau tau result ni..smpai jak rumah, trus laptop luk ku cari..smbil bckp dlm fon wit my love, i waut 4 da result..susah jgk mau tembus, bz kan..then, result aku kuar..aku tjerit ckit la..hepi sbnrnya..sbb lulus smua..my love tu la org 1st yg taw my result, sbb ngam2 lak dia dlm fon..then, trus call my mom, mamaku pun hepi jgk..yalah, msa exam, balik2 mamaku call n sms, tnya how's exam n bg powerful word..x sbr ni mau jmpa my mom, mintk gnjrn kunu..heheh..k la..hrp2 kwn2 yg len pun ok jgk especially abg abu..wish him all da best..gtu jgk ngn yg len2..k la, lg 1, besok mlm my best pwen, afie n miela plan tdur in my house, sbb 1 week kan aku tinggl sorg2..i love it, sbb lau x, tiap2 mlm la aku kuar jln jak..k la..will posto2 soon..assalamualaikum..

2 comments:

AsK_upin said...

Salam.. Alhamdulillah.. tak sia2 usaha dan berkat doa serta tawakal.. hehehe..

safiah said...

wslm..btul2..syukur teramat..
=)